Alle rokers, ex-rokers en 'geminderde rokers' zijn samen met hun familie en vrienden uitgenodigd op het slotmoment van 'Westerlo stopt met roken'. Dat vindt plaats op dinsdag 10 juni om 20 uur in De Zoerla in de Gevaertlaan Zoerle-Parwijs. Je bent van harte welkom!

Voor sommigen is dit inderdaad een SLOT-moment omdat ze succesvol gestopt zijn met roken! Voor anderen is dit misschien wel het START-moment, omdat ze merken wat voor wonderen er in Westerlo gebeurd zijn! Op het slotmoment krijgen de deelnemers een extra motivatie om verder stappen te zetten, tips om de vakantieperiode rookvrij door te komen en er is een leuke verrassing! Westerlo stopt met roken is een actie van het gemeentebestuur en de gezondheidsraad om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om te stoppen met roken.

Via www.westerlostoptmetroken.be, de Facebookgroep Westerlo Stopt met Roken en de bijeenkomsten kregen de deelnemers tips, links en ondersteuning, ook van een tabakologe. Het resultaat zie je op het slotmoment (er is geen geen rookpauze voorzien!). Leuk is ook te zien dat het initiatief navolging heeft in andere gemeenten!